Grupa Klimowicz

Cebula

Głównie dodawana jako niemal nieznaczący składnik sałatek, sosów, zup.

Więcej

Burak

Przez Polaków wykorzystywane w kuchni przede wszystkim do sporządzenia barszczu, bogate w witaminy i składniki mineralne. Warto poznać nowe sposoby ich kulinarnego wykorzystania, by jeść je częściej-dla przyjemności smakowych i zdrowia

Więcej

Seler

Seler ma w sobie moc witamin oraz mnóstwo składników mineralnych. Wspaniale działa na nasze zdrowie oraz urodę, warto go więc wykorzystywać w kuchni jak najczęściej.

Więcej

Pietruszka

Smaczna i zdrowa. Najczęściej wykorzystywana jako składnik zup, warto poznać inne możliwości jej kulinarnego wykorzystania.

Więcej

Marchew

Energetyczna, zawierająca całe mnóstwo witamin oraz składników mineralnych.

Więcej

Ogórki

Ogórki, orzeźwiające, zdrowe i smaczne, wykorzystywane w sałatkach i surówkach.

Więcej

Pomidory

Źródło wielu witamin i składników mineralnych, czesto wykorzystywanych w kuchni. Warto potrafic przygotowa je na wiele sposób.

Więcej
Do góry